Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 12-11-2009, 01:44 PM   #1
Fully Optimized
 
mongoman's Avatar
 
Join Date: May 2006
Posts: 2,021
Send a message via AIM to mongoman
Default atitool is not giving the proper clock speeds

well, im trying to OC my 4670 512mb but its showing the stock clocks as 0.00 and 1.93 on the sliders although at the top it says the proper speeds, why is this happening? im assuming it has alot to do with my motherboard, but idk...on a side note, rivatuner also dosent want to overclock this video card, heres a screen shot of ati tool:

__________________

__________________
||Intel Core i5 @ 4.1ghz||Intel DP55KG||Corsair 750w psu||8gb G. Skill ram||120gb intel ssd 2x 1.5tb WD Green||MSI Gtx 970||
mongoman is offline   Reply With Quote
Old 12-11-2009, 02:30 PM   #2
Daemon Poster
 
disturbed13's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 1,154
Send a message via Yahoo to disturbed13
Default Re: atitool is not giving the proper clock speeds

is that what it still says when its under load?
__________________

__________________
If you think you can, you CAN! If you think you cant, your right.
<iframe src="http://www.worldcommunitygrid.org/getDynamicImage.do?memberName=disturbed13&mnOn=tru e&stat=1&imageNum=4&rankOn=false&projectsOn=false& special=false" frameborder="0" name="di" scrolling="no" width="125px" height="176px"></iframe>
disturbed13 is offline   Reply With Quote
Old 12-12-2009, 12:07 PM   #3
Fully Optimized
 
mongoman's Avatar
 
Join Date: May 2006
Posts: 2,021
Send a message via AIM to mongoman
Default Re: atitool is not giving the proper clock speeds

yup, riva tuner can find the clocks but it cant change them very much, and by that i mean less than 10 clocks
__________________
||Intel Core i5 @ 4.1ghz||Intel DP55KG||Corsair 750w psu||8gb G. Skill ram||120gb intel ssd 2x 1.5tb WD Green||MSI Gtx 970||
mongoman is offline   Reply With Quote
Old 12-12-2009, 06:42 PM   #4
Fully Optimized
 
_-..zKiLLA..-_'s Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 3,952
Send a message via AIM to _-..zKiLLA..-_
Default Re: atitool is not giving the proper clock speeds

Thats odd, latest drivers right?
__________________
My beast lappy: Acer netbook, 1.6ghz atom dual core, 2gb ddr3
My PSN: Kalikid_420
_-..zKiLLA..-_ is offline   Reply With Quote
Old 12-13-2009, 12:35 AM   #5
Fully Optimized
 
mongoman's Avatar
 
Join Date: May 2006
Posts: 2,021
Send a message via AIM to mongoman
Default Re: atitool is not giving the proper clock speeds

yea, i also, just for good measure, even though higly unlikely the problem, upgraded the motherboards bios. another reason i did that is to support a pentium d proccesor(i asked for it for christmas, and i know it "sucks" but it will hold me over until i get my i5)
__________________
||Intel Core i5 @ 4.1ghz||Intel DP55KG||Corsair 750w psu||8gb G. Skill ram||120gb intel ssd 2x 1.5tb WD Green||MSI Gtx 970||
mongoman is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 11:11 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0