Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Join Computer forums Today

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 10-12-2005, 04:02 PM   #1
Beta Member
Join Date: Oct 2005
Posts: 5
Default ati2vag error

Tried booting up my system got blue death message ati2vag message. After numerous startup fails I was able to get my system up and running. Recieved a microsoft message abut recovering from a serious error. Knew I was running an antivirus that had compatibility issues (norton 7.o with xp). I deleted old norton, bought a new one and low and behold 14 viruses detected. Took care of that issue... Everything seems fine but can't restart without check disk running, can't do a system restore and it takes 2-4 attempts before i can get the computer to boot up, always get serious error recovery message but once my computer boots up everything seems to be fine.
System: windows xp home, service pk2,AMD athlon2400+, 1.99GHz,512MB ram
Radeon 9200, norton 2005.
disnurse is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 11:25 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0