Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 04-27-2005, 07:45 PM   #21
Fully Optimized
 
money_man's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 4,353
Send a message via MSN to money_man
Default Re: ATI X700 Pro, 256MB Problems.

???this question is driving me nuts i thought the 6600gt is supposed to pwn the x700 in all the tests and then considering im using a AMD wtf is happening. oh btw delta what settings you play on on CSS
__________________

__________________
AMD 3000+ @ 2.25
Corsair Twinx 1024mb 2x512mb XMS
MSI 6600GT's SLIed @ 565/1100
Neo 4 Platinum SLI Mobo
3dmark03- 15,542
3dmark05- 7081
money_man is offline   Reply With Quote
Old 04-27-2005, 07:47 PM   #22
BSOD
 
DarkBlade's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 3,355
Send a message via MSN to DarkBlade
Default Re: ATI X700 Pro, 256MB Problems.

No, the 6600GT does own the x700 Pro, but he has more RAM, but he must be playing with different settings then you, because I only get 145FPS in DooM3 on ULTRA settings 1600x1200 with dual 6800Ultras OCed to Hell and back, so..... that cannot be right, not on the HIGHEST settings.
__________________

DarkBlade is offline   Reply With Quote
Old 04-27-2005, 07:48 PM   #23
Fully Optimized
 
money_man's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 4,353
Send a message via MSN to money_man
Default Re: ATI X700 Pro, 256MB Problems.

whew!!! i thought i was being owned by an intel running the same settings as me. thanks for clearing that up eastern. you are one of the smartest computer savvy people i know
__________________
AMD 3000+ @ 2.25
Corsair Twinx 1024mb 2x512mb XMS
MSI 6600GT's SLIed @ 565/1100
Neo 4 Platinum SLI Mobo
3dmark03- 15,542
3dmark05- 7081
money_man is offline   Reply With Quote
Old 04-27-2005, 07:50 PM   #24
BSOD
 
DarkBlade's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 3,355
Send a message via MSN to DarkBlade
Default Re: ATI X700 Pro, 256MB Problems.

Quote:
Originally Posted by money_man
whew!!! i thought i was being owned by an intel running the same settings as me. thanks for clearing that up eastern. you are one of the smartest computer savvy people i know
Oh? Really? Don't even go there... LMAO! Brandon needs to shut his mouth, shut his mouth, shut his mouth, Brandon needs to shut his mouth, all through the night! Nice song eh? ROFLMFAO!!!
DarkBlade is offline   Reply With Quote
Old 04-27-2005, 08:02 PM   #25
Fully Optimized
 
money_man's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 4,353
Send a message via MSN to money_man
Default Re: ATI X700 Pro, 256MB Problems.

lol i wish i knew what "savvy" meant...
__________________
AMD 3000+ @ 2.25
Corsair Twinx 1024mb 2x512mb XMS
MSI 6600GT's SLIed @ 565/1100
Neo 4 Platinum SLI Mobo
3dmark03- 15,542
3dmark05- 7081
money_man is offline   Reply With Quote
Old 04-27-2005, 11:03 PM   #26
Golden Master
 
alvino's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 19,967
Send a message via AIM to alvino
Default Re: ATI X700 Pro, 256MB Problems.

Haha, nice word Savvy?
__________________

alvino is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 02:33 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0