Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Join Computer forums Today

Closed Thread
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 04-21-2006, 11:26 PM   #1
In Runtime
dmb51599's Avatar
Join Date: Dec 2005
Posts: 202
Default Asus Sucks!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Well I have been having issues with dual channel on my mobo. I talked to ASUS and they said that corsair said it was an immature BIOS. So I went and bought some PNY ram to try it and same thing. This is the second board I have gotten from them that doesnt work properly!!! I really have a feeling that I mam getting the runaround from them! I had to RMA the first one right outof the box and now all this. And yes, I have had my CPU tested and it works fine!! I am going to deman ASUS send me a new mobo and ill send this one back! I cant go without a computer for 3 weeks due to needing it for work now. Cross your fingers for me!!

Eat Drink and be Merry!

AMD X2 4200+, 2 GB Corsair RAM, ASUS A8N5X, 6600GT, 120GB Seagate SATA, Thermaltake 430w PSU and lots of fans!! WOOT!!!
dmb51599 is offline  
Old 04-22-2006, 02:06 AM   #2
Golden Master
ArrizX's Avatar
Join Date: Apr 2005
Posts: 16,069
Send a message via MSN to ArrizX
Default Re: Asus Sucks!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Im thinking rule 7?

. ()()()()
./l ,[_\_\ ],
l---L ()lllllll()-
()_) ()_)--o-)_)
ArrizX is offline  
Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 06:43 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0