Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Join Computer forums Today

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 12-19-2005, 03:49 PM   #1
In Runtime
slayer322's Avatar
Join Date: Jan 2005
Posts: 430
Default Asus P5ld2-deluxe Problems

I'm currently building a new system for a friend

Coolermaster Preatorian Black
Tt TR2 430 Watt PSU
ASUS P5LD2-Deluxe
4 Gb (4 x 1Gb) OCZ Value Series
Intel Pentium Dual Core 3.0 GHz
MSI 7800 Gt 256 Mb pci-e
Audigy 2 ZS
LG 16x DVD Burner
300Gb Seagate SATA

My Problem:

When i 1. go to install either Windows Xp x64 Professional or Windows Xp Professional

2.press F6 to install the SATA drivers

3.then just before it goes to the legal stuff where you press F8 i get a blue screen with almost no description of the problem.

Any Suggestions

(p.s. mostly default settings)
AMD 64 X2 4200 - DFI Infinity RS482
2GB OCZ Platinum - 320GB + 2 X 500GB
Thermaltake Lanbox (Black) - Logitech Z5500 speakers
BFG 8800GT OC2 512MB - 520 Watt Modstream - LG H10L 16X DL DVD Burner
Audigy 2 ZS - Acer Ferrai F20 20" Wide LCD - Windows Vista Ultimate
XPS M1730 (Grey)
Core 2 Duo T9300 @ 2.5GHz
4GB DDR2 667Mhz
Nvidia 8700M GT SLi
2 X 200 GB SATA
Ageia PhysicsX 100M
Blue-Ray ROM + Dual Layer DVDRW
Vista Home Premium
slayer322 is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 07:17 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0