Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 08-30-2006, 11:09 PM   #1
Golden Master
 
Cabbs's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 7,912
Send a message via AIM to Cabbs
Default Artifacts

I just picked up a new X1900XT, and i've had it for a couple of weeks, and i just noticed im getting artifacts. I haven't overclocked it yet, and there is no dust anywhere inside the card. It idles at 42 Celsius, and I think around 77 load. Could the card be faulty?

Edit: I have Catalyst 6.8 drivers
__________________

__________________
=Like anime? Come to AnimeAppeal.com!=
||DFI UT P35||Q9550@3400 Mhz||Geil 4GB RAM||Radeon 5770||
Cabbs is offline   Reply With Quote
Old 08-30-2006, 11:11 PM   #2
Omnipotent One
 
Atomic Rooster's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: USA
Posts: 11,161
Send a message via AIM to Atomic Rooster Send a message via Yahoo to Atomic Rooster
Default Re: Artifacts

It could be. Have you made sure it's fully seated and the power connector is firmly installed? Which drivers are you using? You could try older or newer versions.
__________________

Atomic Rooster is offline   Reply With Quote
Old 08-30-2006, 11:13 PM   #3
Golden Master
 
Cabbs's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 7,912
Send a message via AIM to Cabbs
Default Re: Artifacts

Im using 6.8 drivers right now, i'll re-seat it in a second, if that doesn't work, I will try older drivers.

Edit: Re-seated the card and power plug and had no affect, I will try older drivers.

Edit 2: Driver 6.14 seemed to do the trick, if I see artifacts again, i'll contact ATI and see what they can do about it.
__________________
=Like anime? Come to AnimeAppeal.com!=
||DFI UT P35||Q9550@3400 Mhz||Geil 4GB RAM||Radeon 5770||
Cabbs is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 10:29 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0