Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 05-21-2007, 12:00 PM   #11
Golden Master
 
borat_sagdiyev's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 8,986
Send a message via AIM to borat_sagdiyev Send a message via MSN to borat_sagdiyev
Default Re: "The application failed to initialize properly (0oc0000135)."

the error message, 0oc0000135, is in fact incorrectly spelled, as all error messages begin with 0x (which signifies that an underlying binary problem has occured) and therefore the error message is 0xc0000135

quick search of google shows that you have to download the microsoft .net framework

http://www.microsoft.com/downloads/d...displaylang=en
__________________

__________________
Core 2 Duo e4500 2.2ghz @ 2.8ghz
evga 650i ultra
2gb 400mhz ram OC'ed to 450
evga geforce 7600GT overclocked
borat_sagdiyev is offline   Reply With Quote
Old 05-21-2007, 12:20 PM   #12
Solid State Member
 
ortizsr's Avatar
 
Join Date: May 2005
Posts: 7
Default Re: "The application failed to initialize properly (0oc0000135)."

Dear borat_sagdiyev:

I thought I had all Windows Updates, but I am downloading your suggestion now, and will advise what results.
__________________

ortizsr is offline   Reply With Quote
Old 05-21-2007, 12:20 PM   #13
Fully Optimized
 
ace777's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 3,110
Default Re: "The application failed to initialize properly (0oc0000135)."

ahhh...
I tried to seach that and thought it was a little wierd.Yeah that should work tell us how it goes.Also drop the download you got and redowload from the site once that is installed.
__________________
2.4 Ghz celeron, 1.25 PNY pc 2700 RAM,PNY VERTIGO 5200 FX , 40 GB HDD
900Mhz 256 RAM , MX 4000, 30 GB HDD
1.9Ghz dual core AMD Athlon 2 GB 384 VRAM 320 Gb HD
2.3 tricore phenom,2 GB RAM , EVGA 9600 GSO,250 GB SSD
2.6 X4 620, 4GB RAM, 9600 GSO, 500 GB HDD/I'm part of The Project
ace777 is offline   Reply With Quote
Old 05-21-2007, 01:58 PM   #14
Golden Master
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 13,091
Default Re: "The application failed to initialize properly (0oc0000135)."

Ah now it makes sense. I get results now!
lhuser is offline   Reply With Quote
Old 05-23-2007, 11:13 AM   #15
Solid State Member
 
ortizsr's Avatar
 
Join Date: May 2005
Posts: 7
Default Re: "The application failed to initialize properly (0oc0000135)."

Gentlemen:

I have followed all your suggestions, and yet nothing so far corrects the problem.

This program labeled XP RepairsPro is a 2006 version, and no longer available for download from normal sources.

Thank you all, and I shall try to find a better source for program at Ebay.
__________________

ortizsr is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 07:08 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0