Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 11-16-2006, 09:18 AM   #1
Beta Member
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 5
Default Any idea how to get around this problem?

Hi, I have a 2.5ghz Gateway Laptop (Fujitsu MHT2060AT) 512 ram, and about 25% of my hard drive free (15 gigs)

I was using WoW, logged out, checked a web page, then proceeded to log back in and received this message:

http://s125.photobucket.com/albums/p...gAnch=imgAnch1

I've tried restarting, running scandisk, defragmenting, lowering the graphic options. Any help would be greatly appreciated!

Thanks!

-Chris
__________________

Talon23 is offline   Reply With Quote
Old 11-16-2006, 09:19 AM   #2
Golden Master
 
borat_sagdiyev's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 8,986
Send a message via AIM to borat_sagdiyev Send a message via MSN to borat_sagdiyev
Default Re: Any idea how to get around this porblem?

when does this happen?
__________________

__________________
Core 2 Duo e4500 2.2ghz @ 2.8ghz
evga 650i ultra
2gb 400mhz ram OC'ed to 450
evga geforce 7600GT overclocked
borat_sagdiyev is offline   Reply With Quote
Old 11-16-2006, 09:20 AM   #3
Beta Member
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 5
Default Re: Any idea how to get around this porblem?

After I log in, just as it's about to start. I've already opened WOW, logged in to the server, it's just as the loading screen is finished and I'm just about to play the actual game.
Talon23 is offline   Reply With Quote
Old 11-16-2006, 09:38 AM   #4
Golden Master
 
borat_sagdiyev's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 8,986
Send a message via AIM to borat_sagdiyev Send a message via MSN to borat_sagdiyev
Default Re: Any idea how to get around this porblem?

maybe video drivers? try reinstalling video card drivers and the game.
__________________
Core 2 Duo e4500 2.2ghz @ 2.8ghz
evga 650i ultra
2gb 400mhz ram OC'ed to 450
evga geforce 7600GT overclocked
borat_sagdiyev is offline   Reply With Quote
Old 11-16-2006, 09:39 AM   #5
Beta Member
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 5
Default Re: Any idea how to get around this porblem?

Now where would I get a hold of that? I bought this computer from Factory Direct, and did not recieve much in the way of actual programs on disk.
Talon23 is offline   Reply With Quote
Old 11-16-2006, 09:43 AM   #6
Golden Master
 
borat_sagdiyev's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 8,986
Send a message via AIM to borat_sagdiyev Send a message via MSN to borat_sagdiyev
Default Re: Any idea how to get around this porblem?

ooh i know that store do you know which video card you have?
__________________
Core 2 Duo e4500 2.2ghz @ 2.8ghz
evga 650i ultra
2gb 400mhz ram OC'ed to 450
evga geforce 7600GT overclocked
borat_sagdiyev is offline   Reply With Quote
Old 11-16-2006, 09:52 AM   #7
Beta Member
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 5
Default Re: Any idea how to get around this porblem?

I have an Intel(R) 82852/82855 GM/GME Graphics Controller 32 Meg Card (Shared with the ram, so like 480 ram, 32 video card)
Talon23 is offline   Reply With Quote
Old 11-16-2006, 10:45 AM   #8
Golden Master
 
Raffaz's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 6,798
Send a message via AIM to Raffaz Send a message via MSN to Raffaz Send a message via Yahoo to Raffaz
Default Re: Any idea how to get around this porblem?

What OS are ya running? Have you installed any new software etc recently? Or have ya done anything to the system before this started happening?
Raffaz is offline   Reply With Quote
Old 11-16-2006, 10:59 AM   #9
Fully Optimized
 
LambOfGod's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 1,783
Send a message via MSN to LambOfGod
Default Re: Any idea how to get around this porblem?

Here is a Link to the latest driver for Windows XP

http://downloadfinder.intel.com/scri...4&submit=Go%21

If you have a different OS you can select the one you have here and it will give you the latest driver

http://downloadfinder.intel.com/scri...?ProductID=922


PS the picture you took i couldnt exactly read the stop error message

is that STOP X0000008E?
__________________
LambOfGod- Q6600 g0 @ 3.06 Ghz * DFI LANPARTY DK X48-T2RS * Antec 1200 * Rosewill RP550 PSU * EVGA 8800 GTX Superclocked *WD 74GB Raptor * 2 X Seagate 1TB 7200.11 (RAID 1) * 4 GB DDR2 1022 GSKILL 5-5-5-13 * Windows 7 Ultimate 64 bit/Windows XP 64 Bit
LambOfGod is offline   Reply With Quote
Old 11-16-2006, 12:48 PM   #10
Beta Member
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 5
Default Re: Any idea how to get around this porblem?

Excellent! Thank you very much, everything is working fine now.

I still think it's a little strange that it would accept it, then 5 minutes later not.... But ah well i don't build or program these things...

Thanks again.
__________________

Talon23 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 06:13 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0