Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 01-02-2007, 03:27 PM   #21
XEN
In Runtime
 
XEN's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 457
Default Re: Another XP installation error... :(

I knew it automaticly went to HD, so i wondered if the CD was needed at all.

Anyway, I tried it and after it restarted it and booted to the CD it just went as if to start the whole setup again, the boot priorities where:

HD
CD
__________________

__________________
Intel Core 2 Duo E6400 |Arctic Cooling Freezer 7 Pro | Asus P5B Deluxe WiFi/AP | 2x512 Crucial XMS2 5400 PRO | XFX GeForce 7600GT XXX Edition | 250 GB SATA Seagate 7200.10 | DVD RW | CD RW | SB Live! card | Thermaltake Soprano case
XEN is offline   Reply With Quote
Old 01-02-2007, 05:51 PM   #22
Golden Master
 
Raffaz's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 6,798
Send a message via AIM to Raffaz Send a message via MSN to Raffaz Send a message via Yahoo to Raffaz
Default Re: Another XP installation error... :(

Why boot to the CD again, if ya had installed all the files. Did you press a key to boot from CD again? Have you reformatted ya disk, or removed the partition, to clear the incomplete OS that ya have attempted to install previously. What happens if ya dont have a CD in the drive, what error do ya get?

Ive just looked at ya sig, and noticed ya running 2 HDD's, are ya installing the OS to the correct drive? Try removing ya second drive, and installing the OS then
__________________

Raffaz is offline   Reply With Quote
Old 01-02-2007, 06:04 PM   #23
XEN
In Runtime
 
XEN's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 457
Default Re: Another XP installation error... :(

I just left if running like ya said and the CD was higher in the boot order than the HD so I guess it booted from there, no I didn't press any buttons. I formated with the XP disk, yes. If I have no CD in my drive it says something along the lines of 'Insert bootable media.'

I would normally be using 2 drives but for the installation I removed it and have only the one HD and one CD-RW drive.
__________________
Intel Core 2 Duo E6400 |Arctic Cooling Freezer 7 Pro | Asus P5B Deluxe WiFi/AP | 2x512 Crucial XMS2 5400 PRO | XFX GeForce 7600GT XXX Edition | 250 GB SATA Seagate 7200.10 | DVD RW | CD RW | SB Live! card | Thermaltake Soprano case
XEN is offline   Reply With Quote
Old 01-03-2007, 05:17 AM   #24
Golden Master
 
Raffaz's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 6,798
Send a message via AIM to Raffaz Send a message via MSN to Raffaz Send a message via Yahoo to Raffaz
Default Re: Another XP installation error... :(

This isnt going to plan is it, If you have copied all the installation files from CD to the HDD, then you shouldnt be getting an "insert bootable media" from using the HDD. Are ya drives SATA or IDE? You maybe have ya boot order set to boot from IDE and not SATA, there is normally a section in the BIOS for SATA priority aswell, so make sure thats done. Read ya manual about it, it should be in there.

Just noticed ya sig doesnt have ya mobo model aswell
Raffaz is offline   Reply With Quote
Old 01-03-2007, 06:45 AM   #25
XEN
In Runtime
 
XEN's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 457
Default Re: Another XP installation error... :(

All of the drives are IDE, I haven't upgraded to SATA yet. I've updated my sig so my mobo is in there, its an Asus P5B Deluxe.
__________________
Intel Core 2 Duo E6400 |Arctic Cooling Freezer 7 Pro | Asus P5B Deluxe WiFi/AP | 2x512 Crucial XMS2 5400 PRO | XFX GeForce 7600GT XXX Edition | 250 GB SATA Seagate 7200.10 | DVD RW | CD RW | SB Live! card | Thermaltake Soprano case
XEN is offline   Reply With Quote
Old 01-03-2007, 07:10 AM   #26
Golden Master
 
Raffaz's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 6,798
Send a message via AIM to Raffaz Send a message via MSN to Raffaz Send a message via Yahoo to Raffaz
Default Re: Another XP installation error... :(

Maybe have a look here, and follow the instructions for clean install
http://www.michaelstevenstech.com/cl...all.html#steps
Raffaz is offline   Reply With Quote
Old 01-03-2007, 07:21 AM   #27
XEN
In Runtime
 
XEN's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 457
Default Re: Another XP installation error... :(

Yeah, I will, thanks. Right now I'm erasing my harddrive with the manufacturers utility. Thanks for all your help.
__________________

__________________
Intel Core 2 Duo E6400 |Arctic Cooling Freezer 7 Pro | Asus P5B Deluxe WiFi/AP | 2x512 Crucial XMS2 5400 PRO | XFX GeForce 7600GT XXX Edition | 250 GB SATA Seagate 7200.10 | DVD RW | CD RW | SB Live! card | Thermaltake Soprano case
XEN is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 11:54 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0