Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Join Computer forums Today

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 11-01-2005, 01:11 AM   #1
Baseband Member
Join Date: Oct 2005
Posts: 28
Default Another BIOS problem

I am currently trying to set up bios. Everything goes through fine but I keep on encountering the same problem.

I put the motherboard cd in and if I press any key to have it boot from the cd-rom, I get the error of my hard drive does not support HPA...

If I allow it to boot from the hard disk, the bios just freezes and nothing happens...

any suggestions?

kjchui is offline   Reply With Quote
Old 11-01-2005, 01:10 PM   #2
Golden Master
Kage's Avatar
Join Date: Nov 2004
Posts: 13,873
Send a message via MSN to Kage
Default Re: Another BIOS problem

Hmm, before installing Windows you mean?

I'd install windows, and then try to install those drivers. You may find that Windows XP will find drivers nesessary to run everything on your motherboard anyway.
Abit IP35 Pro / Q6600 G0 / Zalman 9700 / 8800GTS 640mb / 4x 2GB Corsair XMS / X-FI Xtreme M / 1x 1TB / Antec 900 / Logitech Z-5500 / Samsung 20inch
Kage is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 11:02 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0