Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 08-03-2005, 02:07 AM   #1
Beta Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 4
Default Alienware 51m latop BAD connection

I was wondering if anyone else was having a problem with where you plug the cable in for broadband internet. Mine is lose and I hardly get internet unless I have it rigged up with legos (lol). But now even legos stopped working. I'M NOT sending it back to Alienware. They ALWAYs send it back with more problems then I had before. Oh and don't even get me started on there costumer service.

Thanks

Jimmy
__________________

JimmyTheGreat is offline   Reply With Quote
Old 08-03-2005, 02:18 AM   #2
Golden Master
 
ISOwner's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 12,208
Default Re: Alienware 51m latop BAD connection

Is is the actual port that is loose or the RJ45 connector that is loose? You could get another CAT5e cable really cheap.
__________________

__________________
*Fact: Microsoft Window's Blue Screen of Death vs Computerforums.org's White Screen of Death. Which is worse?
ISOwner is offline   Reply With Quote
Old 08-03-2005, 02:19 AM   #3
Golden Master
 
jac006's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 5,810
Send a message via AIM to jac006
Default Re: Alienware 51m latop BAD connection

Wow.... and how much is that comp? like $3000+? ouchies... I don't get alienware, sadly. I go custom. Yeah, check the cables, I say that too.
__________________
Macbook Pro and Logitech z5500s. All you really need.
jac006 is offline   Reply With Quote
Old 08-03-2005, 02:27 AM   #4
Beta Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 4
Default

Wow thanks for the fast replies.

I don't know the names of what i'm talking about, but no matter what cable I plug in (ive tried alot of different brands) there all loose. I mean I can jiggle it around.

And i'm not using the normal phone line cord, its a thicker cable.

I googled "CAT5e cable" and thats what i'm using.
JimmyTheGreat is offline   Reply With Quote
Old 08-03-2005, 02:31 AM   #5
Golden Master
 
ISOwner's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 12,208
Default Re: Alienware 51m latop BAD connection

It must be the actual port that is messed up. I would send it back and have them replace it.

For as much as you pay for the laptop, they should have that fixed for free.
__________________
*Fact: Microsoft Window's Blue Screen of Death vs Computerforums.org's White Screen of Death. Which is worse?
ISOwner is offline   Reply With Quote
Old 08-03-2005, 02:33 AM   #6
Beta Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 4
Default

Yes, it's the thick cable. not the one that plugs into the phone.


Btw, I got it for free via make-a-wish.
And id say around the $4,000+ mark.
JimmyTheGreat is offline   Reply With Quote
Old 08-03-2005, 02:50 AM   #7
Beta Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 4
Default

If your looking to get a Alienware laptop, Don't. There costumer service is horrible. It took me three months to get my computer back from them after the plastic holding the lcd screen cracked down at the bottom, after just a few months of use.
They sure did fix that but my computer is no longer cyborg green its silver with a green battery pack. Cause they dont make the cyborg green color for the 51m laptop anymore.

I have sent it in three times and each time the never completly fixed the problem. And now I have this problem. They said they said they fixed this the last time, but they never even touched it.
JimmyTheGreat is offline   Reply With Quote
Old 08-03-2005, 02:55 AM   #8
Fully Optimized
 
Join Date: May 2005
Posts: 1,690
Default Re: Alienware 51m latop BAD connection

congratulations on the getting the laptop jimmy...
Being a laptop that lan port that you are refering to is built into the motherboard and if it is bad or broken I would get back ahold of them and see about a replacement.....because it could lead to a serious short in the future.

Also Jimmy, it shouldn't matter how you got the laptop but that it was given to you and they should make it right...period.
__________________

lurkswithin is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 04:14 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0