Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Join Computer forums Today

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 05-09-2008, 05:58 PM   #1
Beta Member
Join Date: Jan 2008
Posts: 2
Default advertisement bug?

So throughout the day I will get these advertisements that you think would go along with a pop-up, but instead of the pop-up being there, I just get sound coming out of my speakers like "you are eligible for a free ipod nano" or today I heard a couple about someone giving me $40,000 to start my business. Any idea what this could be or how to get rid of it? Thanks!

woodhouse04 is offline   Reply With Quote
Old 05-09-2008, 07:28 PM   #2
Fully Optimized
wol-va-rine's Avatar
Join Date: Feb 2007
Posts: 2,104
Default Re: advertisement bug?

I hear that too, but I think it's just advertisement built into some web pages, I get it on Demonoid once in a while...

I'm not sure though...
MY INTARDNET BEAST ■ Antec 300 ■ Q6600 B3, 2.8GHz @ 1.325v ■ MSI X48C Platinum ■ Kingwin XT-1264 ■ Visiontek HD 4870 512MB ■ 4x1GB Transcend aXeRam DDR3-1800 @ 1400MHz ■ WD Raptor (160GB) ■ Western Digital (250GB) ■ Samsung (640GB) ■ Seagate (500GB) ■ WD Caviar Green (1TB) ■ OCZ ProXStream 1kw ■ Sound Blaster X-Fi Platinum ■ JVC HA RX900 ■

ME ■ I am bald and my head is lumpy...fear me ■
wol-va-rine is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 03:57 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0