Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 03-13-2006, 12:03 AM   #1
In Runtime
 
Duzz's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 410
Send a message via AIM to Duzz Send a message via MSN to Duzz Send a message via Yahoo to Duzz
Default Abit Fatal1ty 939 Start Problem

Alright i have the Abit Fatl1ty 939 mobo and for the longest time i have to hit my CMOS button and depress it and start it and in teh middle of startup i have to push it in agian untill it says 800mhz then restart it and it starts up. Usualy on the 4th try. THen i have to reset my Bios clock. I dont know what the problem is at first i thought it to be a simple Batterie problem but i purchased a new one and its not working. any ideas? Computer specs in sig.
__________________

Duzz is offline   Reply With Quote
Old 03-13-2006, 12:07 AM   #2
kev
In Runtime
 
kev's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 472
Default Re: Abit Fatal1ty 939 Start Problem

you dont have a sig
__________________

__________________
Motherboard - ASUS P4P800 SE / Intel P4 3.0Ghz @ 3.6Ghz w/ HT 800Mhz FSB @ 960Mhz
RAM -1gig (512x2) GeIL PC3200 In Dual Chan @ 480Mhz
GPU - PNY GeForce 6600GT 128MB GDDR3 (500mhz Core @ 550mhz / 900mhz @ 1000mhz memory)
Sound Card - Creative Labs Audigy 2 Value
Harddrives - Seagate 300GB SATA150 / WD 120gb 3DMark03 Score- 8685 3DMark05 Score - 3392 AquaMark3 Score - 52,275
kev is offline   Reply With Quote
Old 03-13-2006, 12:20 AM   #3
In Runtime
 
Duzz's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 410
Send a message via AIM to Duzz Send a message via MSN to Duzz Send a message via Yahoo to Duzz
Default Re: Abit Fatal1ty 939 Start Problem

its there just not showing. Double Tsunami's--Athlon 64 3800--2x512MB Baliztix Ram--ABIT Fatal1ty AN8 939 Sli--MSI 6800 GT--1/2ID Switech Liquid Cooling
__________________
Double Tsunami's--Athlon 64 3800--ABIT Fatal1ty AN8 939 Sli--2x512MB Baliztix Ram--Raptor 74GB 10,000RPM--MSI 6800 GT--1/2ID Switech Liquid Cooling
Duzz is offline   Reply With Quote
Old 03-13-2006, 07:26 AM   #4
Golden Master
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 13,091
Default Re: Abit Fatal1ty 939 Start Problem

How about reseting the whole CMOS by the jumper? I think it is like having issues.
lhuser is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 09:31 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0