Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Join Computer forums Today

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 07-27-2005, 03:47 PM   #1
Baseband Member
Join Date: Jul 2005
Posts: 55
Default 5.1 speakers not working

I have a sound blaster audigy 2 zs gamer, and for some reason in the thx setup console, only the front left and right speakers work. When I play a game or music all the speakers work but the soundcard can't identify the center or rear speakers. Any suggestions?

Argon is offline   Reply With Quote
Old 07-27-2005, 07:23 PM   #2
Fully Optimized
Join Date: May 2005
Posts: 1,690
Default Re: 5.1 speakers not working

Check your settings and make sure that you have speaker configuration set at what your speaker set up is... you will also need to check your manual for the correct plug settings for each speaker set up... I don't have that card but if you are using a true 5.1 or higher speaker configuration then the "sound in" becomes I believe sound rear L & R and the MIC connector becomes center/base. Hope that helps
lurkswithin is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 04:11 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0