Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 03-07-2006, 10:58 AM   #41
Golden Master
 
G35x's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 5,474
Default Re: 5.1 Option set, and All pugged in right, but still wont let me turn up the 5.1 sound!

Well, if your speakers work fine then dont worry about it. Its that we dont have those options and our speakers donr sound good. I know for one that my speakers would sound way better if they were set up correctly.
__________________

__________________
Check out my car forum..
altimacoupes.com

what is up vanilla face
G35x is offline   Reply With Quote
Old 03-08-2006, 09:00 PM   #42
Golden Master
 
ArrizX's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 16,073
Send a message via MSN to ArrizX
Default Re: 5.1 Option set, and All pugged in right, but still wont let me turn up the 5.1 sound!

Ok.. Back home from my girls friends. Looks like ill uninstall. And reinsall them. And try into a different slot. And if that doesnt work, sell on eBay!
__________________

__________________
. ()()()()
./l ,[_\_\ ],
l---L ()lllllll()-
()_) ()_)--o-)_)
ArrizX is offline   Reply With Quote
Old 03-08-2006, 09:57 PM   #43
Golden Master
 
ArrizX's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 16,073
Send a message via MSN to ArrizX
Default Re: 5.1 Option set, and All pugged in right, but still wont let me turn up the 5.1 sound!

Bump, and update!

Still doesnt work. Surprise! Ill pm The Amish Kid about this, because he sold it to me.
__________________
. ()()()()
./l ,[_\_\ ],
l---L ()lllllll()-
()_) ()_)--o-)_)
ArrizX is offline   Reply With Quote
Old 03-08-2006, 10:06 PM   #44
Fully Optimized
 
The Amish Kid's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 2,034
Send a message via AIM to The Amish Kid
Default Re: 5.1 Option set, and All pugged in right, but still wont let me turn up the 5.1 so

Quote:
Originally Posted by ArrizX_MuziK
Bump, and update!

Still doesnt work. Surprise! Ill pm The Amish Kid about this, because he sold it to me.
Everytime I turned up the volume like you are trying to do I used one of Creatives programs. I will see if I can find the one I used on their website. Im sorry it isnt working for you though.

EDIT: Im not sure which one it is. I think it was either the Creative MediaSource Go!link or Creative MediaSource Player/Organizer Link . You could also try this one Creative Basic Audio Suite Link
When you click on link just click agree to download it. I really hope this helps. Im going to email creative and see if they could send me another driver/application cd.
__________________
The Amish computer:
AMD Opteron 165 CCBWE 0551@ 2.25ghz(250 x 9) 1.45v cooled w/ Thermaltake Big Typhoon | DFI LP Ultra D | eVGA 7800GT@ 465/1110 | Sound Blaster X-Fi XtremeMusic | 2GB G. Skill DDR 500 @ 250mhz 3-4-4-8 | 80 GB SATA + 40GB SATA + 200GB IDE| 480w Thermaltake Silent purepower | Thermaltake Tsunami Dream case (Black) | Windows XP Pro |
The Amish Kid is offline   Reply With Quote
Old 03-08-2006, 10:16 PM   #45
Golden Master
 
ArrizX's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 16,073
Send a message via MSN to ArrizX
Default Re: 5.1 Option set, and All pugged in right, but still wont let me turn up the 5.1 sound!

Ok, thanks dude! Ill pay for the Cd if needed
__________________
. ()()()()
./l ,[_\_\ ],
l---L ()lllllll()-
()_) ()_)--o-)_)
ArrizX is offline   Reply With Quote
Old 03-08-2006, 10:22 PM   #46
Fully Optimized
 
The Amish Kid's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 2,034
Send a message via AIM to The Amish Kid
Default Re: 5.1 Option set, and All pugged in right, but still wont let me turn up the 5.1 sound!

Well I just sent them the email. I will let you know what they say.
__________________
The Amish computer:
AMD Opteron 165 CCBWE 0551@ 2.25ghz(250 x 9) 1.45v cooled w/ Thermaltake Big Typhoon | DFI LP Ultra D | eVGA 7800GT@ 465/1110 | Sound Blaster X-Fi XtremeMusic | 2GB G. Skill DDR 500 @ 250mhz 3-4-4-8 | 80 GB SATA + 40GB SATA + 200GB IDE| 480w Thermaltake Silent purepower | Thermaltake Tsunami Dream case (Black) | Windows XP Pro |
The Amish Kid is offline   Reply With Quote
Old 03-08-2006, 10:27 PM   #47
Golden Master
 
ArrizX's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 16,073
Send a message via MSN to ArrizX
Default Re: 5.1 Option set, and All pugged in right, but still wont let me turn up the 5.1 sound!

Okay, sounds good dude.
__________________
. ()()()()
./l ,[_\_\ ],
l---L ()lllllll()-
()_) ()_)--o-)_)
ArrizX is offline   Reply With Quote
Old 03-08-2006, 10:32 PM   #48
Golden Master
 
ArrizX's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 16,073
Send a message via MSN to ArrizX
Default Re: 5.1 Option set, and All pugged in right, but still wont let me turn up the 5.1 sound!

Bump, so its looked at at the top of the list!

I downloaded the basc pack thing.. And tested the speakers, and sure enough, they work fine! But I cant get sound to play out of them? No music comming out of them at all..
__________________
. ()()()()
./l ,[_\_\ ],
l---L ()lllllll()-
()_) ()_)--o-)_)
ArrizX is offline   Reply With Quote
Old 03-09-2006, 05:20 PM   #49
Fully Optimized
 
The Amish Kid's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 2,034
Send a message via AIM to The Amish Kid
Default Re: 5.1 Option set, and All pugged in right, but still wont let me turn up the 5.1 so

Well here's what creative told me
Quote:
Dear Kevin,

I would first just like to thank you for contacting us here at
Creative Labs. In regards to A replacement installation CD for your
Soundblaster LIVE! 24 bit sound card . We do in fact have this item
available for 4.99 plus shipping if you would like to place an order or
if you have any other questions pleas feel free to contact our customer
support team at 1-800-998-1000.
So if you want to there it is. Although I really dont get why its not working for you through control panel. Have you tested it in games?

EDIT: Well I was jst messing around with my sound settings and I noticed this

I guess I cant do that either
__________________
The Amish computer:
AMD Opteron 165 CCBWE 0551@ 2.25ghz(250 x 9) 1.45v cooled w/ Thermaltake Big Typhoon | DFI LP Ultra D | eVGA 7800GT@ 465/1110 | Sound Blaster X-Fi XtremeMusic | 2GB G. Skill DDR 500 @ 250mhz 3-4-4-8 | 80 GB SATA + 40GB SATA + 200GB IDE| 480w Thermaltake Silent purepower | Thermaltake Tsunami Dream case (Black) | Windows XP Pro |
The Amish Kid is offline   Reply With Quote
Old 03-09-2006, 05:54 PM   #50
In Runtime
 
j.venning's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 220
Send a message via ICQ to j.venning Send a message via MSN to j.venning
Default Re: 5.1 Option set, and All pugged in right, but still wont let me turn up the 5.1 sound!

Go to the play control (double click on the speaker icon in taskbar) if the volume is quiet, pull the wave slider up until good enough.
__________________

j.venning is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 06:15 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0