Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Join Computer forums Today

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 05-13-2007, 08:27 PM   #1
Baseband Member
Join Date: Mar 2007
Posts: 74
Default 3dMark06

So basically when I run 3d mark with my e6600@2.4ghz(stock) i get around 30-60 fps in video card test. I oc my e6600@3.3ghz and now when I run the video card test in 3dmar06 i get aroun 5-15 fps? Anyone know why? Specs are in my sig.

Gigabyte 965P-DS3
Intel Core 2 Duo e6600@2.4ghz
Corsair XMS2 2x1024mb DDR2 675/5400
eVGA Nvidia 8800GTS 320mb
OCZ GameXStream ATX12V 600W SLi
dynoman is offline   Reply With Quote
Old 05-14-2007, 08:50 AM   #2
Daemon Poster
allenn812's Avatar
Join Date: Jun 2005
Posts: 935
Default Re: 3dMark06

You probly overclocked too much. Try lowering to like 3.0ghz and see if it gets better. Then you know you overclocked to much.
Intel Core 2 Duo E6600 Oc'd to 2.9ghz
ECS 570 SLIT Motherboard
2 gig of Corsair ddr2 677
Western Digital 250 Gig HD
Evga 8800GTS 640mb Oc'd to 615/1000
allenn812 is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 04:06 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0