Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 06-16-2005, 03:27 PM   #21
Baseband Member
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 34
Default

o i didn't know there was a secound page , but yea i checked the viedo card settings and AA is set at Application controled and so is AF, it is set to quality.
__________________

human_typoon is offline   Reply With Quote
Old 06-16-2005, 03:35 PM   #22
Golden Master
 
Kage's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 13,873
Send a message via MSN to Kage
Default Re: 3dmark03 drop

hmm, doesn't seem to be a problem with that then

I'm completly stuck

well....almost... because I have another thing to check:

You said you changed your motherboard. What was the old one? and could you also opost your new one? I want to see for example if it has the same features, and if you've lost something (for example dual channeling in the update without knowing)

I hope this helps
__________________

__________________
Abit IP35 Pro / Q6600 G0 / Zalman 9700 / 8800GTS 640mb / 4x 2GB Corsair XMS / X-FI Xtreme M / 1x 1TB / Antec 900 / Logitech Z-5500 / Samsung 20inch
Kage is offline   Reply With Quote
Old 06-16-2005, 03:39 PM   #23
Baseband Member
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 34
Default

Well befor i returned my motherboard it would only let me put 1 ram into the 3 slots, no matter if both ram was the same speed differn't speed or what slots i put it into, it would only take one, so i RMA'ed it, so i guess they sent back the same one but had it fixed the K8NS Pro, they might of given me a differn't one but my specs say K8NS pro.
human_typoon is offline   Reply With Quote
Old 06-16-2005, 03:41 PM   #24
Golden Master
 
Kage's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 13,873
Send a message via MSN to Kage
Default Re: 3dmark03 drop

Yeah, well forget that then

I honestly don't know what to say, unless you did 'without knowing' have a program that was automatically overclocking things ...............

.........

....Anyway, if you have a Nivida card, you could try downloading CoolBits that can be used to push your video card a bit more that could push it those few points higher. I haven't used it since I have an ATi card, though I've heard its simple to use, and is also a Nvidia program
__________________
Abit IP35 Pro / Q6600 G0 / Zalman 9700 / 8800GTS 640mb / 4x 2GB Corsair XMS / X-FI Xtreme M / 1x 1TB / Antec 900 / Logitech Z-5500 / Samsung 20inch
Kage is offline   Reply With Quote
Old 06-16-2005, 03:42 PM   #25
Baseband Member
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 34
Default

I went onto SiSoftware Sandra and checked my Mobo, and at the bottom it says tip 2525, Agp data rate not optimal? whats that mean.
human_typoon is offline   Reply With Quote
Old 06-16-2005, 03:45 PM   #26
Baseband Member
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 34
Default

also it says my AGP speed is set to 4x and the maxium is 8x how do i raise it to 8x?
human_typoon is offline   Reply With Quote
Old 06-16-2005, 03:46 PM   #27
Golden Master
 
Kage's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 13,873
Send a message via MSN to Kage
Default Re: 3dmark03 drop

Ah!

Yeah! What AGP setting is your motherboard set to? If you have an AGP graphics card,which I think you have, it'll probably have the capability to run at 8x (all new cards) which is a faster form of AGP (more fps in games) and so thios might be it.

Go into bios (i'm sorry to ask you to do this again ) and check for an AGP speed. If its only on 2x or 4x, set this to the full 8x!!!

Plus try looking in the video card settings again (sorry ) and look for an automatic setting if the motherboard is running at this, to set the video card at 8x also

I hope this helps Good luck! I think we might have it...
__________________
Abit IP35 Pro / Q6600 G0 / Zalman 9700 / 8800GTS 640mb / 4x 2GB Corsair XMS / X-FI Xtreme M / 1x 1TB / Antec 900 / Logitech Z-5500 / Samsung 20inch
Kage is offline   Reply With Quote
Old 06-16-2005, 03:46 PM   #28
Baseband Member
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 34
Default

Also it says Agp Fast Writes is disabled, but in the bios it is enabled? who is right?
human_typoon is offline   Reply With Quote
Old 06-16-2005, 03:49 PM   #29
Golden Master
 
Kage's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 13,873
Send a message via MSN to Kage
Default Re: 3dmark03 drop

Check in the video card settings too! If its turned off there, even if its there in bios, it wont be on the video card I tihnk we might have the answer though, so find that in the settings, and switch it on. This will also allow for faster transfers.

Also like I said, check for the AGP 8x setting on both the video card and motherboard!!!

I hope this sorts it for you!
__________________
Abit IP35 Pro / Q6600 G0 / Zalman 9700 / 8800GTS 640mb / 4x 2GB Corsair XMS / X-FI Xtreme M / 1x 1TB / Antec 900 / Logitech Z-5500 / Samsung 20inch
Kage is offline   Reply With Quote
Old 06-16-2005, 03:51 PM   #30
Baseband Member
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 34
Default

Where could i find fast write in the viedo options?
__________________

human_typoon is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 02:53 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0