Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Join Computer forums Today

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 03-29-2010, 04:39 PM   #1
Fully Optimized
bullzi's Avatar
Join Date: Nov 2006
Location: US
Posts: 3,283
Send a message via Yahoo to bullzi Send a message via Skype™ to bullzi
Default 1.5 CPU Rating Vista

I'm working on a Dell Latitude D820

Core 2 @ 1.67Ghz
4GB Ram

On a fresh reload of Vista, this thing runs super slow. Ratings are as follows:

CPU: 1.5 (Yet claims the processor is operating at 1.67Ghz)
RAM: 1.6
Graphics: 2.9
Gaming graphics: 3.0
Harddrive: 5.3

I've never seen a rating that low. I've ran all updates, checked BIOS for any missed settings (and reset to defaults), the computer is in "high performance" power mode, etc. I've pretty well checked this thing out head to toe and am stumped..

Any ideas guys?
-Desktop- Dual Monitor, Q8200 2.34Ghz, 8GB, 1TB, XFX 6850, 7 Ultimate
-ASUS UL50- SU7300, 4GB, 500GB, G210M, 7 Home Premium 64, XP Pro
-HP NC6400- Core Duo 1.86Ghz, 2.5GB, 64GB SSD, x1300, XP Pro
bullzi is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 01:26 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0