Go Back   Computer Forums > General Electricals
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 11-30-2006, 04:33 PM   #1
In Runtime
 
Alienownage's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 168
Default PSP Problem

I tried posting on the PSP forums on another site but no on replied. I have connected in the past to my wireless router...But recently it wont let me connect to it, when i go to my connection setting to try and connect while in a game, my connection shows up Grey, and it doesn't let me select it. When i search for new connections mine comes up, with the security setting as WEP, when in reality it is WPA personal. I try to put in my password that i used before, but it gives me an error saying its the wrong one. Please help
__________________

__________________
-"AMDpwnz0r" AM2 Rig-
AMD Athlon 64 X2 4200+ "Windsor" Skt AM2 |3Gb Kingston RAM|80Gb Western Digital HD|eVGA 7600GT|RAIDMAX Astro ATX Case|Logitech G15 Gaming Board|Logitech G5 Gaming mouse|

-Alienware Area-51-
3.4Ghz HT|2Gig Corsair RAM|160Gb 7200 rpm seagate|ATi X800 256mb
Alienownage is offline   Reply With Quote
Old 11-30-2006, 04:47 PM   #2
Golden Master
 
borat_sagdiyev's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 8,986
Send a message via AIM to borat_sagdiyev Send a message via MSN to borat_sagdiyev
Default Re: PSP Problem

psp's have problems with WPA. when you are playing on the net with the psp, just disable WPA on your router.
__________________

__________________
Core 2 Duo e4500 2.2ghz @ 2.8ghz
evga 650i ultra
2gb 400mhz ram OC'ed to 450
evga geforce 7600GT overclocked
borat_sagdiyev is offline   Reply With Quote
Old 11-30-2006, 05:05 PM   #3
In Runtime
 
Alienownage's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 168
Default Re: PSP Problem

Alright, i am trying to change it...im talkin to a guy from linksys, i forgot my password and user name to the router
__________________
-"AMDpwnz0r" AM2 Rig-
AMD Athlon 64 X2 4200+ "Windsor" Skt AM2 |3Gb Kingston RAM|80Gb Western Digital HD|eVGA 7600GT|RAIDMAX Astro ATX Case|Logitech G15 Gaming Board|Logitech G5 Gaming mouse|

-Alienware Area-51-
3.4Ghz HT|2Gig Corsair RAM|160Gb 7200 rpm seagate|ATi X800 256mb
Alienownage is offline   Reply With Quote
Old 11-30-2006, 05:17 PM   #4
In Runtime
 
Alienownage's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 168
Default Re: PSP Problem

I changed it to WEP and i still have the same problem, it says "They key you have entered is invalid. Enter a 10- or 26- character key when using the hexadecimal, or a 5- or 13- character key when using ASCII characters"
__________________
-"AMDpwnz0r" AM2 Rig-
AMD Athlon 64 X2 4200+ "Windsor" Skt AM2 |3Gb Kingston RAM|80Gb Western Digital HD|eVGA 7600GT|RAIDMAX Astro ATX Case|Logitech G15 Gaming Board|Logitech G5 Gaming mouse|

-Alienware Area-51-
3.4Ghz HT|2Gig Corsair RAM|160Gb 7200 rpm seagate|ATi X800 256mb
Alienownage is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 02:11 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0