Go Back   Computer Forums > General Electricals
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 04-17-2010, 05:31 PM   #1
Fully Optimized
 
mikee286's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 2,130
Default Old bricked mp3 player

I have an old mp3 player I found while cleaning out the attic it is an LG FM20 I wanted to get it running again so I have a small mp3 player to take to the gym but when I start it up the LG logo comes up but just sits there and does nothing more. I don't know how to get into any sort of recovery mode or anything and am pretty stumped. I am trying to find firmware but the site is in korean. any ideas?
__________________

__________________
AMD Phenom II x6 1045T @ 2.7 Ghz, 8Gb Corsair Vengeance Ram, crucial M500 240GB SSD, 500GB WD
1.5 TB Seagate, XFX Radeon 6670 1Gb GDDR5, Windows 7 Professional 64bit
mikee286 is offline   Reply With Quote
Old 04-20-2010, 04:31 AM   #2
Omnicide now.
 
foothead's Avatar
 
Join Date: May 2009
Location: My own personal hell
Posts: 10,014
Default Re: Old bricked mp3 player

Quote:
Originally Posted by mikee286 View Post
I have an old mp3 player I found while cleaning out the attic it is an LG FM20 I wanted to get it running again so I have a small mp3 player to take to the gym but when I start it up the LG logo comes up but just sits there and does nothing more. I don't know how to get into any sort of recovery mode or anything and am pretty stumped. I am trying to find firmware but the site is in korean. any ideas?
email LG support and ask them if they can send you the firmware for it.
__________________

foothead is offline   Reply With Quote
Old 04-20-2010, 09:38 AM   #3
Fully Optimized
 
mikee286's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 2,130
Default Re: Old bricked mp3 player

Actually It's fixed now. Well sort of, it boots up but I get a message saying cannot find FM20LANG.int but after that it boots fine. another thing is the text when a song is playing gets all weird as soon as it starts to scroll.
__________________
AMD Phenom II x6 1045T @ 2.7 Ghz, 8Gb Corsair Vengeance Ram, crucial M500 240GB SSD, 500GB WD
1.5 TB Seagate, XFX Radeon 6670 1Gb GDDR5, Windows 7 Professional 64bit
mikee286 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 06:16 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0