Go Back   Computer Forums > General Electricals
Join Computer forums Today

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 01-09-2008, 07:15 PM   #1
Solid State Member
Join Date: Jul 2007
Posts: 14
Default Inspiron 1150

I have a Dell Inspiron 1150 and the power adapter on the back of the motherboard went bad. I understood that this was a regular thing and since I have a neighbor who is more than qualified to put on and take off items from motherboards I decided to do it myself. I took apart the laptop peice by peice and then had the part changed. I got the computer back together and when i turned it on I had no screen. Everything else seemed to boot just fine but I could not see what was going on. I took off the keyboard, checked that the monitor cable was attached correctly, and replaced the keyboard. I turned it on again and I had nothing. No lights saying that it is charging, no booting of any parts, and certainly no screen.

I was wondering if anyone has ever had this problem before and if so how did they fix it? If anyone has any ideas of any kind I would be glad to hear them.

Thanks in advance for everyone's help.

smithers3628 is offline   Reply With Quote
Old 01-10-2008, 11:00 PM   #2
Solid State Member
Join Date: Jul 2007
Posts: 14
Default Re: Inspiron 1150

Well I have an update on my situation. I took everything apart again and put it back together and carefully inspected everything and now when I plug it in I at least get the lights to blink and acknowledge the fact that it is plugged in but I cannot get it to charge. When I pull out the battery and try to turn it on I get a constant blinking light on the power and battery icons. I was wondering if this will help anyone with giving my computer a diagnosis/prognosis.

smithers3628 is offline   Reply With Quote
Old 01-27-2008, 11:35 PM   #3
Baseband Member
Join Date: Dec 2007
Posts: 52
Default Re: Inspiron 1150

my best guess is that the plug wasn't installed right or it may have the wrong configuration for your adapter
Intel Q6600 @ 2.4Ghz(not going to OC with stock cooling). EVGA 8800GTS 512Mb. OCZ reaper 2 X 1 Gbs pc6400 apevia x-cruiser case and an Antec 550 watt power supply
killakobra is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 10:33 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0