Go Back   Computer Forums > General Electricals
Join Computer forums Today

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 11-04-2009, 08:03 AM   #1
Solid State Member
Join Date: Jul 2009
Posts: 20
Default External harddrive / network issue

Hi guys

I have multiple PCs in the house all networked through a router and a switcher. One of the setups involves a PC, PVR and an external hardive that is linked via ethernet. Everytime I connect the HD via ethernet into the switcher I lose my internet connection with the PC that is right beside it. Sometimes - though not last night - I lose the entire network.

Any ideas?

Also, Can a PC that has a HDMI and VGA output be able to read both? Right now when I boot the PC up using only HDMI it works fine. But when both VGA and HDMI are plugged up at the same time I can't get any image. However if I boot up and then plug the VGA it works fine. Any adjustement I can do where I do not have to remove the VGA wire if I reboot?

Thanks in advance,
Anglofun is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 09:27 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0