Go Back   Computer Forums > Gaming, Reviews, Handheld Devices | Classifieds > Gaming
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 03-04-2013, 02:24 AM   #1
Beta Member
 
Join Date: Mar 2013
Location: USA
Posts: 4
Default Packet Loss with SC2 only.

Recently, I have been experiencing lag/skips on my newly rebuilt PC. After some research i found out that it should not be my hardware since while the lag happens the unit portraits continue to move. So this means it is a internet connection problem supposedly. I did a speed and ping test and it said i had packet loss. 1-4%. This could be why my units freeze up every few seconds. But what i dont get is why do my other games work fine such as LOL? And something strange is it only said i have packet loss while SC2 is up and a game is running in the background. But when i turn SC off and its only my OS running my ping and packet loss is getting an A+ rating, no problems. I tried reinstalling SC2 and it still does it. NO MATTER THE GRAPHICS SETTINGS! I might add. Help me please!

Core i5 3470
Corsair 8GB Ram
550 W Power Supply
Gigabyte Z77MX MotherBoard
Geforce EVGA GTX660
__________________

KoleC is offline   Reply With Quote
Old 03-04-2013, 02:40 AM   #2
Daemon Poster
 
dale's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Location: Taiwan
Posts: 1,008
Default Re: Packet Loss with SC2 only.

Did you have good connectivity to Blizzard servers before?
__________________

__________________
distrACT -- an open community
● It helps to ask questions effectively
● Please join Server admins social group if you are into servers
dale is offline   Reply With Quote
Old 03-04-2013, 11:48 AM   #3
Beta Member
 
Join Date: Mar 2013
Location: USA
Posts: 4
Default Re: Packet Loss with SC2 only.

Yes i did, before the pc upgrade it was great. the only lag i had was due to my 210 graphics card. so i played at low settings and the lag was minimal.
KoleC is offline   Reply With Quote
Old 03-04-2013, 04:31 PM   #4
Beta Member
 
Join Date: Mar 2013
Location: USA
Posts: 4
Default Re: Packet Loss with SC2 only.

Turns out the game optimizer in the launcher is still dling data in the background, this may be causing my problem. I will get back to you guys if after the 11GB download finishes, I no longer have this problem.
KoleC is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
lag, loss, packet, sc2, starcraft

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 11:48 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0