Go Back   Computer Forums > Gaming, Reviews, Handheld Devices | Classifieds > Gaming
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 07-02-2012, 12:35 AM   #1
Solid State Member
 
Join Date: Jan 2012
Location: United States
Posts: 9
Default Lagging in Age of Empires 3?

Hi. My fps is perfectly high and normal spiking around 150-230 during regular gameplay in aoe3. However, when we create a big army and start battling with all the little warriors fighting..lol, my game begins to have intense graphic lag. (freezing and unfreezing) Going down to 10-27fps. Is this just how the game is or is it my problem?

My PC:
AsRock Z77 Extreme 4 mobo
AMD Radeon HD 7850 2GB GPU
Intel core i5-2500k stock cpu
8gb ddr3 ram
__________________

oxyg3n520 is offline   Reply With Quote
Old 07-02-2012, 06:29 AM   #2
Fully Optimized
 
joedaman633's Avatar
 
Join Date: Apr 2012
Location: England, Birmingham
Posts: 1,812
Default Re: Lagging in Age of Empires 3?

Try updating graphics drivers.

ATI has sent off faulty drivers in the past.
joedaman633 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 06:57 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0