Computer Forums

Computer Forums (http://www.computerforums.org/forums/)
-   Hardware (http://www.computerforums.org/forums/hardware/)
-   -   router problems continued (http://www.computerforums.org/forums/hardware/router-problems-continued-124040.html)

Tweak 06-30-2005 04:03 PM

router problems continued
 
ok, some of you might remember my router acting up. well it still is, i dont know what to do, my computer wont restore, my old dell router wont even work....im thinking of just reformatting, any other ideas? thanks

99nasha 06-30-2005 04:04 PM

Whats up with the router?

Tweak 06-30-2005 04:10 PM

Re: router problems continued
 
every once in a while it stops working and i usually just reinstall the software and it works again but this time it didnt fix it, and it is making me mad, i dont know what to do

99nasha 06-30-2005 04:12 PM

What internet are you using DSL? And you say you cant reformat the computer? Why not?

Wombät 06-30-2005 04:13 PM

Tweak, check your PM's...

Tweak 06-30-2005 04:13 PM

Re: router problems continued
 
i can reformat, but i cant do a system restore, and yes im using DSL

SirVal 06-30-2005 04:17 PM

Re: router problems continued
 
I have a DSL connection and router, and every once in a while it also stops working.
Theres a very simple approach to fixing this,
First off shutdown your system and then take these steps:
1) Unplug your router and modems power lead
2) Wait half a minute
3) Plug in your router, then shortly after your modem
4) Wait until all the lights show normal activity and then test the connection

I hope this helps your situation seems very similar to mine, if not then good luck with finding a solution.

I also suggest a spyware check as it may be affecting this.

Tweak 06-30-2005 06:00 PM

Re: router problems continued
 
hmmmm,. didnt work......i took off adware/spyware and did that restart process thing i can use internet through my router, but it isnt utilizing my wireless capabilities and it syas my router is not configured right whe i do the router connection test, i still have to manually connect to the internet also....hmmmmmmm reformat?

Tweak 06-30-2005 07:44 PM

hmmm, i reformatted and it STILL doesnt work..................there must be something wrong with the router?


All times are GMT -5. The time now is 07:30 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0