Computer Forums

Computer Forums (http://www.computerforums.org/forums/)
-   Hardware (http://www.computerforums.org/forums/hardware/)
-   -   ac'97 problem (http://www.computerforums.org/forums/hardware/ac97-problem-108464.html)

deankenny 04-11-2004 10:52 AM

ac'97 problem
 
Just finished building my comp i have a Jetway motherboard with VT8235 chipset, its got onboard sound ac'97 after i install the drivers from the cd, there is no sound and when i put everything onto maximum i can hear sound but only very quietly any1 had a similar problem and may know the solution

David Lindon 04-11-2004 11:09 AM

Re: ac'97 problem
 
What speakers have you got? They could be faulty.

GeforcebOY 04-11-2004 11:41 AM

Re: ac'97 problem
 
Did you connect the cable which goes from the cd drive to the motherboard.

Lord Kalthorn 04-17-2004 01:51 PM

Yeah, test the Speakers first, then maybe install the Drivers again, after that I don't know - if that doesn't work it must be the Motherboard.

bluto 04-17-2004 10:45 PM

Re: ac'97 problem
 
Lots of answers
Get a SB card
Check Control Panel MMedia for speaker on taskbar.
BIG ONE,Do you have "powered speakers" ?
At least 2.1

Lord Kalthorn 04-18-2004 10:13 AM

Ah thats a point - if they're headphones you should try some real speakers.

bluto 04-18-2004 10:12 PM

Re: ac'97 problem
 
Quote:

Originally Posted by Lord Kalthorn
Ah thats a point - if they're headphones you should try some real speakers.

This should have no effect on volume.You have to tell Windows where the sound is going.
Really onboard sucks,Windows has an Update, try it.
:rolleyes:


All times are GMT -5. The time now is 11:19 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0