Go Back   Computer Forums > General Computing > Cyber Safety and Computer Security
Join Computer forums Today

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 04-02-2009, 05:25 PM   #1
Beta Member
Join Date: Oct 2005
Posts: 4
Default Missing DLLs and Avira causing problems - Help!

I'm pretty sure my computer is infected, but I'm not sure if its real viruses or just Avira acting up. Avira gaurd comes up with at least 15-16 if note more "notices" about a program called TR/Vundo.Gen located in the c:\WINDOWS\system32\fajodete.dll. It comes up multiple times even after I move the file to quarentine and delete it.

I downloaded Avast, updated files, and ran that scanner. It only found one virus by a different name and deleted it. I then tried to uninstall Avira thinking it was the program, when I got half way through the uninstall process I got the blue screen of death. I tried again 2 times with the same results.

Has anyone else experienced this or has any idea how to fix it?. If I leave the Avira guard off my computer seems to work fine, but I have no way knowing if the "deteced viruses" are legit or not.

Also: If it is avira causing the problem, would you suggest switching to avast for the future?

Edit: after starting up windows after system crash I get two messages

RUNDLL : Error loading C;\WINDOWS\system32\heproate.dll


RUNDLL : Error loading C:\WINDOWS\system32\reveraza.dll


- Shadow
Shadow.: is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 08:50 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0