Go Back   Computer Forums > General Computing > Cyber Safety and Computer Security
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 06-25-2006, 09:03 AM   #1
Beta Member
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 3
Default has anyone experianced this before ?

My computer moniter keeps flashing on and off after about 30 minutes of being on line. The only way to stop it is by shutting the comp down completely and leaving it alone for an hour or so. I really dont know if its a virus or whatever is affecting it. I have checked the moniter and that appears to be ok.

I would be really gratefull if someone got back with any thoughts/solutions
__________________

smudger is offline   Reply With Quote
Old 06-25-2006, 09:13 AM   #2
Golden Master
 
dude_se's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 8,632
Send a message via AIM to dude_se Send a message via MSN to dude_se
Default Re: has anyone experianced this before ?

welcome to cf mate. could be a faulty graphics card. mine used to freeze my pc after a few hours of using it... luckily ive got a new pc now and only use that one sometimes
__________________

__________________
Laptop spec: ASUS X53E, i5 2430m 2.4ghz, 3gb ram, 320gb hdd, intel hd graphics, usb 3.0
dude_se is offline   Reply With Quote
Old 06-25-2006, 09:23 AM   #3
Beta Member
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 3
Default Re: has anyone experianced this before ?

Thanks for the welcome and big thanks for the hint. Ill try that and let you know how i get on
smudger is offline   Reply With Quote
Old 06-25-2006, 09:25 AM   #4
Golden Master
 
dude_se's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 8,632
Send a message via AIM to dude_se Send a message via MSN to dude_se
Default Re: has anyone experianced this before ?

yea deffo sounds like a graphics card problem. try a diff one if possible and you could also try putting it in another slot. it may also be over heating. you just need to fiddle around
__________________
Laptop spec: ASUS X53E, i5 2430m 2.4ghz, 3gb ram, 320gb hdd, intel hd graphics, usb 3.0
dude_se is offline   Reply With Quote
Old 06-25-2006, 12:00 PM   #5
j03
~~~~~~~~
 
Join Date: Jan 2005
Location: Wales
Posts: 5,556
Send a message via MSN to j03
Default Re: has anyone experianced this before ?

Yeh, and try downlaoding some new graphix card drivers
j03 is offline   Reply With Quote
Old 06-26-2006, 01:53 PM   #6
Beta Member
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 3
Default Re: has anyone experianced this before ?

well played lads, graphic card it was
smudger is offline   Reply With Quote
Old 06-27-2006, 06:03 AM   #7
Golden Master
 
dude_se's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 8,632
Send a message via AIM to dude_se Send a message via MSN to dude_se
Default Re: has anyone experianced this before ?

hehe. so how did you fix it? did you just use another one?
__________________

__________________
Laptop spec: ASUS X53E, i5 2430m 2.4ghz, 3gb ram, 320gb hdd, intel hd graphics, usb 3.0
dude_se is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 07:51 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0