Go Back   Computer Forums > General Computing > Cyber Safety and Computer Security
Join Computer forums Today

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 06-24-2012, 07:29 PM   #1
Beta Member
Join Date: Mar 2012
Location: United States of America
Posts: 2
Default Compaq Presario Won't Connect to Router

I'm attempting to fix a family member's laptop, which has inexplicably lost the ability to connect to our house's internet router. The laptop is a Compaq Presario CQ60 and the router is a standard Netgear router. It's no problem with the OS, I recently upgraded it to Windows 7 and it has no trouble connecting via ethernet. When I attempt to connect wirelessly it registers the router being present and our neighbors' but it simply stays locked in the "Connecting" phase. Windows troubleshooting has never helped me and all it tells me to do is turn it off and back on again anyways. Any ideas?

Yipyioh is offline   Reply With Quote
Old 06-24-2012, 10:04 PM   #2
Join Date: Jun 2012
Posts: 51

Do you have the driver's disc for the router, or a netgear drivers disc for an adapter it worked on my old Win XP Compaq that died a few years ago and we were using a netgear router then as well.
HP_on_Linux is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 11:05 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0