Go Back   Computer Forums > General Computing > Cyber Safety and Computer Security
Join Computer forums Today

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 02-14-2008, 10:44 AM   #1
Beta Member
Join Date: Feb 2008
Posts: 2
Default Bad Bad spyware problem

So someone on my computer(probably my dumbass brother on his porn) got this bad spyware/adware/virus stuff on here.

Heres what popups on startup:

And in the left corner u see the Help & support(and windows update icon) both show up and are connected to storageprotector.com

I have like 1000 files that start with pos in the C:? and My documents and they can't be deleted.I have no folders in program files for any spyware programs.

I've used HijackThis, spware programs, spyware doctor, AVG anti spyware.

The computer takes literally 12x longer to logon,Sometimes WMP and other programs just wont open.

I had norton on but somehow it didn't load once or it got around it.

I'm running norton now but anyone have any good ideas to get rid of it?

ldiablo233 is offline   Reply With Quote
Old 02-14-2008, 01:23 PM   #2
Fully Optimized
blackjack's Avatar
Join Date: Mar 2007
Posts: 2,945
Send a message via MSN to blackjack
Default Re: Bad Bad spyware problem

Download the trial of NOD32 AV and run that, you might have to remove Norton first, try downloading SPYBOT search and destroy to get rid of the spyware, also get a registry repair program as well, if you are still having lots of problems then I would reformat and start again. try running the scans in safe mode then manually deleting the spyware. you may need to turn of your system restore.

Compaq Presario CQ5305K-m Intel® Pentium® Dual Core E5300 (2.6 GHz), Windows® 7 Home Premium 64 bit, 2048 MB , Hard drive: 320 Gb, with 18.5 Widescreen
blackjack is offline   Reply With Quote
Old 02-15-2008, 09:26 AM   #3
Beta Member
Join Date: Feb 2008
Posts: 2
Default Re: Bad Bad spyware problem

it got rid of some stuff but just goes right through all those temp files thats can't be deleted.Is there anyway to delete them?

Also limewire wont connect do you think thats something to do with the spyware?emule does though.Firewall off.
ldiablo233 is offline   Reply With Quote
Old 02-15-2008, 03:10 PM   #4
Fully Optimized
A True Folder's Avatar
Join Date: Jan 2007
Posts: 2,789
Default Re: Bad Bad spyware problem

System Restore.
E8600@ 4.25GHz, 1.325V | Thermalright Ultra 120 eXtreme + Scythe Slipstream 120 | Asus Rampage Extreme| 4GB Corsair 2000MHz 8-8-8-24 @ 1600 6-7-6-24| ASUS 9800GTX| Pioneer 18X SATA DVD-RW | 320GB + 500GB WD SATAII | Antec True Power Trio 650W | Thermaltake Sonata | Vista Ultimate x64 SP2/Win7 Ultimate
A True Folder is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 07:48 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0