Go Back   Computer Forums > Classifieds: Buy | Sell | Trade
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 07-12-2006, 02:59 PM   #31
Golden Master
 
ArrizX's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 16,073
Send a message via MSN to ArrizX
Default Re: Freebie Thread

Well, if you dont trust the guy, dont give it out. Its all at personal risk anyways, but then again, if he lives half way across the country, or even on a different conintant (sp) why would be come to your house just to steal a computer part, or whatever he was looking for.
__________________

__________________
. ()()()()
./l ,[_\_\ ],
l---L ()lllllll()-
()_) ()_)--o-)_)
ArrizX is offline   Reply With Quote
Old 07-18-2006, 12:29 PM   #32
Golden Master
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 13,091
Default Re: Freebie Thread

I BADLY need SDRAM at any speeds. I am need 6 sticks, and I am trying to get one. But I need more. I don't care how big shipping is. I need sticks of RAM (PC66, 100, 133) at any size (32, 64, 128, 256, 512)

You don't need to test them.


Also, I am looking for AGP 1X, 2X cards (The ones with 8MB/16MB on them) I need these in order to make systems more efficient than crappy 2MB PCI cards.

Also, if anyone has a PII/Celeron/PII slot1 (Or PGA370) that are higher than 333MHZ (including 333MHZ), tell me.


And as for mobos, meh, something that is Socket 7 SUPPORTING AMD K6-II 500MHz CPU.


I know I don't care for shipping, but I am in an urge needing of these.

If you are willing to sip to Canada, go ahead.
__________________

lhuser is offline   Reply With Quote
Old 07-18-2006, 01:47 PM   #33
Golden Master
 
borat_sagdiyev's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 8,986
Send a message via AIM to borat_sagdiyev Send a message via MSN to borat_sagdiyev
Default Re: Freebie Thread

damn man, you could've mentioned you wanted sdram, i had 2 128 sticks but my friend blew them up with fireworks
__________________
Core 2 Duo e4500 2.2ghz @ 2.8ghz
evga 650i ultra
2gb 400mhz ram OC'ed to 450
evga geforce 7600GT overclocked
borat_sagdiyev is offline   Reply With Quote
Old 07-18-2006, 03:04 PM   #34
Daemon Poster
 
badninja3's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 1,348
Send a message via AIM to badninja3
Default Re: Freebie Thread

Quote:
Originally Posted by john123
damn man, you could've mentioned you wanted sdram, i had 2 128 sticks but my friend blew them up with fireworks
haha. lmao. sounds fun!!!


but im looking for some agp or pci video cards. anything thats better than an integrated geforce2. lol. that, and i need ddr2 ram. any kind. any speed. any size.
__________________
ATHLON64 3200+ @ 2.2Ghz AM2. 2 x 512mb OCZ 800mhz ddr2 ram. EVGA 7600GT KO.

myspace.com/badninja3
badninja3 is offline   Reply With Quote
Old 07-18-2006, 10:06 PM   #35
Golden Master
 
borat_sagdiyev's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 8,986
Send a message via AIM to borat_sagdiyev Send a message via MSN to borat_sagdiyev
Default Re: Freebie Thread

i need ddr2 ram too
__________________
Core 2 Duo e4500 2.2ghz @ 2.8ghz
evga 650i ultra
2gb 400mhz ram OC'ed to 450
evga geforce 7600GT overclocked
borat_sagdiyev is offline   Reply With Quote
Old 07-20-2006, 09:08 PM   #36
Daemon Poster
 
badninja3's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 1,348
Send a message via AIM to badninja3
Default Re: Freebie Thread

Quote:
Originally Posted by john123
i need ddr2 ram too
i hav some. its not free, but it is ddr2 ram:
http://www.computerforums.org/showthread.php?t=41207
__________________
ATHLON64 3200+ @ 2.2Ghz AM2. 2 x 512mb OCZ 800mhz ddr2 ram. EVGA 7600GT KO.

myspace.com/badninja3
badninja3 is offline   Reply With Quote
Old 07-20-2006, 09:42 PM   #37
Golden Master
 
borat_sagdiyev's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 8,986
Send a message via AIM to borat_sagdiyev Send a message via MSN to borat_sagdiyev
Default Re: Freebie Thread

way out of my price range!!!

and i need 3200
__________________
Core 2 Duo e4500 2.2ghz @ 2.8ghz
evga 650i ultra
2gb 400mhz ram OC'ed to 450
evga geforce 7600GT overclocked
borat_sagdiyev is offline   Reply With Quote
Old 07-22-2006, 03:37 PM   #38
In Runtime
 
Matt08642's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 234
Default Re: Freebie Thread

X1337, incase you didn't get my PM, hate to say it, but the PSU you sent me won't connect to my hard drive. The HD uses a small thin black power connecteor and the PSU you sent doesn't have it.
Matt08642 is offline   Reply With Quote
Old 07-22-2006, 04:24 PM   #39
Omnipotent One
 
Atomic Rooster's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: USA
Posts: 11,161
Send a message via AIM to Atomic Rooster Send a message via Yahoo to Atomic Rooster
Default Re: Freebie Thread

Matt08642 -
Sounds like you need a SATA Power Cable Adapter.
Atomic Rooster is offline   Reply With Quote
Old 07-22-2006, 06:09 PM   #40
In Runtime
 
Matt08642's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 234
Default Re: Freebie Thread

Quote:
Originally Posted by Atomic Rooster
Matt08642 -
Sounds like you need a SATA Power Cable Adapter.
Thanks man.

EDIT: With Handling and tax and stuff, the total is $17.09CAD

Whatever, I think I have the $$$
__________________

Matt08642 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 07:42 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0